Popravite svoj Huawei mobitel ili tablet, bez nepotrebnog čekanja i odlaska u servis! Agramservis je za sve svoje klijente pripremio uslugu besplatnog prikupa i dostave na kućnu adresu za sve jamstvene popravke Huawei mobitela i tableta. 

Što sve trebate provjeriti prije slanja uređaja?

1. Vrijedi li vam jamstvo za pokvareni uređaj?
  • Ako vam jamstvo za uređaj VRIJEDI, usluga prikupa i dostave je BESPLATNA. Molimo vas da prilikom slanja uređaja na servis, priložite račun ili jamstvo.
  • Ako vam jamstvo za uređaj NE VRIJEDI, usluga prikupa NIJE BESPLATNA i naplaćuje se 75 kn za oba smjera ukoliko se kupac odluči na popravak.
2. Je li kvar uređaja moguće popraviti u jamstvu?
  • Ako je kvar MOGUĆE popraviti u jamstvu, usluga prikupa i dostave je BESPLATNA.
  • Ako se prilikom zaprimanja uređaja na servis i dijagnostike kvara, utvrdi da kvar NIJE MOGUĆE popraviti u jamstvu, kupac će snositi dodatne troškove dijagnostike uređaja.
Uvijek smo tu za vas - 0/24! Ukoliko imate dodatnih pitanja, ili vam je potrebno više informacija o ovoj servisnoj akciji, molimo vas da nam se javite na broj telefona - 01/2456-555, ili mailom na - info@agramservis.hr

U nastavku upišite sve potrebne podatke i naručite prikup Huawei uređaja za servis na svojoj kućnoj adresi. Nakon uspješnog slanja podataka, javit ćemo se u roku od 24h i naručiti prikup uređaja.

 
* označava obavezna

MMM Agramservis d.o.o. će koristiti informacije koje ostavite na ovom obrascu kako bi ostao u kontaktu s vama te kako bi vam pružio sve novosti i akcije iz svijeta mobitela i pametne tehnologije. Molimo označite način na koji želite da vas kontaktiramo.